Ostimme retken Kolmen Rotkon Padolle Yichangista CITS-toimistolta (China international travel service), lupasivat meille aluksi, etta mukaan tulee vain kiinaa puhuva opas, joten yllatys oli seuraavana paivana suuri kun vieressamme oleva englantia puhuva tytto, Kotoko, esittaytyi menomatkalla meidan henkilokohtaiseksi oppaaksemme.

Patorakennelma oli valtava, paikasta toiseen, padon eri osia katsomaan, kuljettiin alueen sisaisilla turistibusseilla. Patorakennelmalle oli matkaa Yichangista viitisenkymmenta kilometria, jonka taitoimme siis kiinalaisen turistiryhman mukana. Meno oli railakasta ja kiinalaiset lauloivat seka yhdessa etta kukin vuorollaan mikrofoniin, muiden yhtyessa kertosakeisiin. Me vain nauroimme ja ihmettelimme menoa.. :)

Takaisin tullessa Kotoko ja hanen kaksi Yichangissa vierailulla olevaa ystavaansa pyysivat meita viela kanssaan syomaan korealaiseen ravintolaan, ruoka oli erinomaista. Lopuksi saimme viela kutsun Kotokon kotiin Mahjongia pelaamaan illalla. Kaikki varmasti tietavat taman pelin yksinpelattavan tietokonepeliversion, mutta alkuperaista pelia pelataan neljan henkilon voimin, eika suinkaan tietokoneella.

Illalla siis menimme vierailulle kiinalaiseen kotiin. Siella saimme opetusta Mahjongin saloihin koko Kotokon perheen voimin, seka aiti, isoaiti etta serkut olivat mukana pelaamassa. Oli oikeen mielenkiintoinen ilta ja hauska peli :)

1750830.jpg
Nyt alkaa jo sujua... Meidan keskella Kotoko viela vahan opettaa.

1750841.jpg
Ryhmakuva

Nyt olemme Guilinissa, Li-joen mystisissa maisemissa. Mutta niista lisaa ensi kerralla..